Вибори

У Зеленського заявили, що він здав аналізи відповідно до чинного законодавства і процедури

Представник штабу кандидата в президенти України, лідера студії "Квартал-95" Володимира Зеленського заявив, що 5 квітня в приватній лабораторії "Євролаб" В.Зеленський здав аналізи відповідно до чинного законодавства.

"Аналізи здані відповідно до чинного законодавства і процедури. Якщо у когось є сумніви, що вони якісь не справжні, були якісь махінації, будь ласка, звертайтеся до відповідних органів - нехай вони з'ясовують", - сказав він на брифінгу з приводу проведення дебатів між кандидатами в понеділок, який транслював телеканал ZIK.

Як повідомлялося, вранці 5 квітня В.Зеленський здав кров на аналіз в одній із приватних клінік Києва. Інший кандидат, чинний президент України Петро Порошенко здав зразки крові, сечі і волосся в медпункті НСК "Олімпійський". Через те, що кандидати здавали аналізи в різних клініках, прихильники обох практично відразу почали заявляти в соцмережах про недовіру до майбутніх результатів аналізів через можливу ангажованості медиків.

Пізніше український боксер, екс-чемпіон світу Володимир Кличко виступив з пропозицією до кандидатів на пост президента України пройти тест у Всесвітньому антидопінговому агентстві (World Anti-Doping Agency, WADA). Він додав, що вже відправив запит про можливість таких тестів в WADA.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ