Вибори

Дебати на "Олімпійському" коштуватимуть 6 млн грн - Аласанія

Голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) Зураб Аласанія заявляє, що орієнтовна вартість дебатів на НСК "Олімпійський" між кандидатами у президенти Володимиром Зеленським та Петром Порошенком може коштувати орієнтовно 6 мільйонів гривень, повідомляє "Українська правда" у понеділок.

"Основні речі - це оренда стадіону. Його потрібно буде орендувати мінімум на два дні, щоб все це облаштувати і побудувати там сцену. Далі залежить від самих сцен, де буде їх розташування, які екрани там будуть, освітлення, озвучення тощо. Загалом усе це обійдеться приблизно в 6 млн", - розповів З.Аласанія.

Водночас він зазначив, що, якщо буде доведено, що дебати на стадіоні - це політична агітація, то доведеться ще платити телеканалам за трансляцію. "Це окремі суми, які я порахувати не можу. У ЦВК лежать ці прайси, вони незмінні вже і додатково це може бути ще 6 мільйонів", - сказав глава НСТУ.

Він додав, що якщо один з кандидатів на дебати не з'явиться, то сума може дещо зменшитися, але час на дебати все одно доведеться витратити, тому як такої економії не вийде.

На запитання про ймовірний продаж квитків на дебати кандидатів у президенти З.Аласанія відповів, що сама ідея видається смішною, але теоретично це міг би робити стадіон.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ