Вибори

Українці до 15 квітня можуть змінити місце голосування перед другим туром виборів президента

Виборці можуть тимчасово змінити місце голосування у другому турі виборів президента України до 15 квітня включно, нагадав міністр юстиції Павло Петренко.

Ті громадяни, що вже проходили цю процедуру у першому турі, доведеться її пройти повторно.

"До 15 квітня 2019 року включно ви можете звернутись до органу ведення Державного реєстру виборців: за місцем перебування на день виборів; за місцезнаходженням виборчої дільниці, де буде зручно проголосувати; за адресою реєстрації", - написав міністр у Twitter.

До 15 квітня 2019 року включно ви можете звернутись до органу ведення Державного реєстру виборців:- за місцем перебування на день виборів;- за місцезнаходженням виборчої дільниці, де буде зручно проголосувати;- за адресою реєстрації.#Мінюст #ЯМаюПравоГолосу

— Павло Петренко (@Petrenko_Pavlo) 8 апреля 2019 г.

Він також зауважив, що до 18 квітня 2019 року включно виборці можуть звернутись із позовом про уточнення списку виборців.

"Звертатись необхідно до місцевого загального суду за місцезнаходженням виборчої дільниці, на якій бажаєте проголосувати", - зазначив П.Петренко.

Також до 18 квітня 2019 року включно ви можете звернутись з позовом про уточнення списку виборців. Звертатись необхідно до місцевого загального суду за місцезнаходженням виборчої дільниці, на якій бажаєте проголосувати. #Мінюст #ЯМаюПравоГолосу

— Павло Петренко (@Petrenko_Pavlo) 8 апреля 2019 г.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ