Вибори

Бойовики в день виборів обстріляли позиції українських військових поблизу Лебединського, ніч пройшла спокійно - ООС

Незаконні збройні формування один раз обстріляли позиції українських військових на сході України, біля с.Лебединське Волноваського району Донецької області, втрат немає, повідомляє прес-центр Операції Об'єднаних сил на своїй сторінці в соцмережі Facebook у понеділок уранці.

"31 березня противник обстріляв з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї позиції підрозділу Об'єднаних сил у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" у населеного пункту Лебединське. Втрат серед наших захисників немає", - йдеться в тексті зведення.

Українські військові відповідали на ворожий обстріл. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових.

"З початку поточної доби обстріли позицій наших військ не зафіксовано", - розповіли в прес-центрі ООС.

У неділю ввечері повідомлялося про один обстріл у с.Лебединське з початку доби неділі станом на 18:00. Таким чином, з 18:00 до півночі також обстрілів не було і ніч після виборів була спокійною.

В Україні в неділю, 31 березня, відбувся перший тур чергових виборів президента країни. Голосування закінчилося о 20:00.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ