Вибори

Бойко впевнений, що проходить до другого туру за рахунок тих, хто відмовився брати участь в екзит-полах, і заявляє про початок підготовки до виборів до ВР

Кандидат у президенти від "Опозиційної платформи - За життя" Юрій Бойко заявляє, що розраховує пройти до другого туру президентських виборів за рахунок виборців, які відмовилися брати участь в екзит-полах, а також упевнений у високих результатах його політсили на парламентських виборах.

"Ми впевнені, що під час підрахунку голосів ми матимемо додаткові резерви. Близько 20% людей відмовлялися відповідати, за кого вони голосували, і ми вважаємо, що там саме наші голоси", - заявив Ю.Бойко на брифінгу в своєму штабі в неділю в Києві.

Він назвав цю виборчу кампанію "найбруднішою в історії України". Водночас Ю.Бойко зазначив, що він задоволений виборами, "оскільки ми показали, що влада, незважаючи на тиск, на спроби підкупу, приречена".

Ю.Бойко додав, що наразі його завданням є "захистити своїх виборців" від спроб фальсифікацій у регіонах.

Крім того, він заявив, що його партія отримає хороший результат на майбутніх парламентських виборах, враховуючи рівень підтримки на президентських. "Ми розпочинаємо підготовку буквально після завершення президентської кампанії", - сказав Ю.Бойко.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ