Вибори

Поліція Донеччини знайшла залишений автомобіль із понад 550 бюлетенями з позначками напроти Ю.Тимошенко, в "Батьківщині" заявляють про провокації

Поліція Донецької області за анонімним дзвінком виявила залишений автомобіль, у салоні якого знайшла 563 виборчих бюлетеня з позначкою навпроти кандидата в президенти України Юлії Тимошенко, повідомляють у партії "Батьківщина" та заявляють про навмисну провокацію влади проти кандидата.

"Зрозуміло, що це чергова провокація штабу нинішнього президента. Усвідомлюючи неминучу поразку Петра Порошенка, його технологи та підконтрольні йому силовики, очевидно, кидають всі сили на дискредитацію фаворитки виборчих перегонів", - заявляють з огляду на це в "Батьківщині" в неділю ввечері.

У політсилі наголошують, що "Батьківщина" ніколи не вдавалася до брудних технологій і завжди сумлінно дотримувалася закону про вибори.

"Чесною буде і нинішня перемога її (партії - ІФ) кандидата, яку зафіксує офіційний підрахунок бюлетенів із мокрими печатками", - висловили переконання в політсилі.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ