Вибори

Ляшко під час голосування на виборах президента показав у присутності телекамер свій бюлетень - КВУ

Кандидат у президенти України, лідер Радикальної партії Олег Ляшко під час голосування на президентських виборах у неділю продемонстрував у присутності телекамер бюлетень з результатами свого волевиявлення, повідомляє громадська організація "Комітет виборців України" (КВУ).

"Під час голосування на одній з дільниць кандидат на посаду президента України Олег Ляшко продемонстрував у присутності телекамер та виборців бюлетень з результатами свого волевиявлення", - йдеться на сторінці КВУ в соцмережі Facebook у неділю.

В організації нагадали, що відповідно до ст. 7 Закону "Про вибори президента України" голосування на виборах президента є таємним. "Фотографування, відеофіксація будь-яким способом результатів волевиявлення виборців в кабіні для таємного голосування, а також демонстрація виборцем результатів волевиявлення в приміщенні для голосування забороняються і є порушенням таємниці голосування", - зазначили в КВУ.

В Україні в неділю, 31 березня, проходить перший тур чергових виборів президента країни. Голосування закінчиться о 20:00. У бюлетень для голосування внесено рекордну в історії України кількість кандидатів - 39.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ