Вибори

Міненерговугілля розпорядилося забезпечити надійне енергопостачання виборчих дільниць у день виборів

Міністерство енергетики та вугільної промисловості вжило низку заходів, спрямованих на забезпечення безперебійного енергопостачання на виборчих дільницях у день виборів президента України 31 березня.

Згідно з повідомленням прес-служби, за дорученням відомства оператори системи розподілу е/е вивчили техстан мереж, що живлять ділянки, виконали, у випадках, де це було необхідно, ремонтні роботи, а також підготували резервні джерела живлення для забезпечення безперебійної подачі е/е на випадок виникнення аварійних ситуацій. Також оператори електромереж склали графіки чергувань ремонтно-експлуатаційного персоналу.

Крім того, міністерство доручило "НЕК" Укренерго", що здійснює експлуатацію магістральних і міждержавних ліній електропередач, а також централізовану диспетчеризацію об'єднаної енергосистеми країни, забезпечити координацію проведення аварійно-відновлювальних робіт на випадок відключення живлення.

З 06:00 31 березня і до закінчення підрахунку результатів голосування НЕК має кожні дві години інформувати міністерство про стан системи енергопостачання, наголосили в Міненерго.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ