Вибори

Соцмережі привнесли до передвиборних дискусій новий інструментарій - глава штабу Порошенка

Рівень відкритості дискусій у соціальних мережах надає українцям можливість зробити неупереджений вибір на виборах президента і вигідно відрізняє Україну від Росії, вважає керівник виборчого штабу кандидата в президенти України, чинного глави держави Петра Порошенка Віталій Ковальчук.

"Рівень відкритості дискусії і взагалі комунікації у соцмережах демонструє сьогодні разючу відмінність українського суспільства від сусіда-агресора. У нас не садять за репости і критику влади, і це те, що вигідно відрізняє нас у передвиборній дискусії, надає українцям можливість обирати неупереджено, об'єктивно, думаючи", - сказав В.Ковальчук в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

За його словами, соцмережі привнесли в електоральні дискусії новий інструментарій, надали можливість виборцю оперативно, без посередників та їхніх інтерпретацій безпосередньо дізнатися про діяльність кандидатів, а прибічникам і противникам кандидатів - з'ясувати стосунки у віртуальному просторі.

Відповідаючи на запитання, чи здійснюється координація виборчого штабу з популярними блогерами, які підтримують президента, В.Ковальчук сказав: "Є речі, які президент принципово не контролюватиме. Зокрема, позиції, висловлені іншими в соцмережах. Якщо хтось є офіційним представником команди, тоді так - його висловлювання можуть бути оцінені щодо відповідності загальним цінностям".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ