Вибори

Тимошенко розповіла, якою буде Україна за її президентства

Нова Україна буде мирною, сучасною, справедливою та заможною європейською державою, а завершити епоху руїн і розпочати епоху відродження та становлення дозволить Новий курс – покроковий план дій, сказала лідерка ВО "Батьківщина", кандидат у президенти Юлія Тимошенко.

"Ми готові одразу після виборів запропонувати чітку систему влади, у якій не буде місця монополіям, кланам і безкарності будь-якого високопосадовця", - сказала вона під час програми "Право на владу" на телеканалі 1+1 у четвер увечері, повідомляють у прес-службі політсили.

За нового президента Україна буде сучасною – інноваційна економіка замінить відсталу сировинну, ставка робитиметься на інтелект, наголосила Ю.Тимошенко.

"Великий бізнес працюватиме в єдиних правилах з усіма іншими підприємцями, ніхто не матиме жодних преференцій", – сказала кандидат.

Окрім того, за її словами, будуть створені всі умови для підняття середнього класу.

"На середній клас, на мале та середнє підприємництво, фермерські та сільськогосподарські підприємства, інноваційні буде поставлена головна стратегія розвитку країни", - зазначила лідер "Батьківщини".

Нова влада поставить на місце тарифи, рівень життя людей, подбає про наших пенсіонерів і зробить все, щоб у нас була сучасна освіта і медицина, наголосила вона.

"Нам потрібні ключові правильні зміни, які передбачені Новим курсом України", - додала Ю.Тимошенко.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ