Вибори

В "Опозиційному блоці" заявили, що Бойко розгорнув проти Вілкула брудну кампанію

"Опозиційна платформа - За життя" розгорнула брудну кампанію проти кандидата в президенти від "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула та закликає зняти свою кандидатуру на користь самовисуванця Юрія Бойко, йдеться в заяві політради політичної партії "Опозиційний блок".

"Нинішні заяви політичних самозванців продиктовані банальної панікою: вони чудово знають реальні дані соціологічних досліджень, вони розуміють, що 31 березня розкриється весь блеф і обман, яким вони намагалися годувати і українських виборців, і політиків - зокрема і зарубіжних. Бойко не допомагає ні фальшива соціологія нібито іноземних фірм, ні домовленості з владою про спільну діяльність на виборах, ні шоу з поїздкою в Москву (домовлятися про ціни на газ за десять днів до завершення опалювального сезону, а не про мир на Донбасі та звільнення українських моряків). Тому і вдаються до брудних технологій", - заявили в політраді "Опозиційного блоку".

У партії також нагадали, що 9 листопада 2018 року Юрій Бойко на прес-конференції заявив: "Опозиційний блок для нас - у минулому. Ми ініціюємо створення Опозиційної платформи "За життя".

"21 листопада, після виключення з фракції "Опозиційного блоку" у Верховній Раді, Бойко і Льовочкін кілька разів зробили заяву про те, що вони не є членами "Опозиційного блоку", а увійшли в новий політичний проект з гучною і промовистою абревіатурою ЗаЖОП", - підкреслили в партії.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ