Вибори

У Зеленського готові до можливого оскарження результатів першого туру виборів

У штабі кандидата в президенти України Володимира Зеленського готові до оскарження результатів першого туру президентських виборів, але сподіваються, що до такого вдаватися не доведеться і масових фальсифікацій на виборах не буде.

"Чи готові ми оскаржити результати виборів? Звичайно ж, ми готові оскаржити результати виборів. У нас є для цього прекрасна команда, яка вже брала участь в оскарженні результатів виборів у 2004 році, ми вміємо це робити. Безумовно, соціологія на сьогодні така, що якщо ми не вийдемо до другого туру, то це, на нашу думку, свідчитиме про масштабні фальсифікації, але ми сподіваємося, що такого не буде", - сказав на прес-конференції в середу в агентстві "Інтерфакс-Україна" керівник передвиборчого штабу Володимира Зеленського Іван Баканов.

"Ми сподіваємося на те, що рівень суспільства зріс і масових фальсифікацій не буде, але маніпуляції, звичайно ж, очікуються. Це черги на виборчих дільницях, ті фейки, які запускаються, наприклад, про присутність воєнкомів на виборчих дільницях", - зазначив він.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ