Вибори

"Майбутнє не можна виграти в лотерею": Вакарчук закликає українців голосувати відповідально, а не "по приколу"

Співак, фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук закликає українців голосувати на виборах президента відповідально, оскільки "майбутнє не можна виграти в лотерею".

"Дорогі українці, майбутнє не можна виграти в лотерею. Майбутнє – це не прикол. Його здобувають відважні, але й відповідальні. Майбутнє, як і доля країни, в наших руках. Давайте не підведемо тих, для кого свобода і гідність – не пусті слова, а омріяна мета, за яку вони віддавали найдорожче… Свобода - не авантюра, вона вимагає відповідальності, а не саркастичної байдужості. Зміни - не випадковість, вони вимагають наполегливості, а не нетерплячості. І нарешті, перемога - це не персональна амбіція, вона вимагає надійної команди, а не випадкових людей, зібраних на хайпі…", - йдеться у повідомленні на його офіційній сторінці в Facebook у середу.

При цьому С.Вакарчук додав, що відмовившись від балотування у президенти, він не відмовляється від власної відповідальності за долю країни. За словами співака, вибори для нього не "прикол".

"Голосуймо відповідально! Голосуймо не "по приколу"! Не вбиваймо мрію", - підсумував лідер "Океану Ельзи".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ