Вибори

Нардеп Березенко подав до суду на кандидата в президенти Гриценка

Заступник глави фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Березенко повідомив про позов до лідера партії "Громадянська позиція", кандидата в президенти України Анатолія Гриценка про захист честі і гідності.

"Вимагаю від "чесного кандидата" вибачень за відвертий наклеп і голослівні заяви, які, як і очікувалося, не мають ніяких підстав", - написав С.Березенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у понеділок.

При цьому в тексті позовної заяви, поданої до Голосіївського районного суду м.Києва, сканкопію якої парламентарій оприлюднив у своєму пості, йдеться про слова А.Гриценка, сказані ним в ефірі телепрограми "Право на владу" на телеканалі "1 +1 "в ніч на 8 лютого, і які" безпосередньо стосувалися С.Березенка" про підкуп виборців.

За словами депутата, в позові вказана "символічна сума компенсації" - 1 грн, "тому що вважаю, що саме стільки на сьогодні і коштує слово "самого чесного" кандидата". При цьому С.Березенко зазначив, що А.Гриценко "ще має шанс вибачиться за свої слова і довести, що чесних більше не тільки на білбордах, а й в реальному житті".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ