Вибори

Порошенко: Плани РФ перевести виборчу кампанію в Україні у формат вуличних сутичок не будуть реалізовані

Росія планує перевести виборчу кампанію в Україні в сценарій вуличних сутичок і крові, але цей сценарій не буде реалізований в Україні, заявляє президент України Петро Порошенко.

"Путін переконаний, що його план змінити владу в Україні спрацює... для цього він задіяв увесь арсенал гібридної війни... У хід зараз пішли силові провокації. Усі помічають, що виборчу кампанію явно хочуть перевести у формат вуличних сутичок. Кремлю потрібно, щоб пролилася кров", - сказав П.Порошенко в п'ятницю в Києві, виступаючи на урочистостях із нагоди 27-річчя створення СБУ.

Він закликав правоохоронців зробити все, щоб не допустити такого сценарію, і висловив переконання в тому, що такі плани РФ в Україні не спрацюють.

"Наш сценарій - це провести прозорий, справедливий виборчий процес, забезпечити чесний підрахунок голосів, і лише так ми зможемо продовжити курс, який пройшли за п'ять років", - наголосив глава держави.

П.Порошенко також зазначив, що в контексті виборчої кампанії в Україні викликає занепокоєння підривна діяльність РФ. "Спроби залучити правоохоронні органи на бік тієї чи іншої політичної сили... Нічого у них не вийде", - додав він.

31 березня в Україні відбудуться президентські вибори.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ