Вибори

Вілкул: Необхідно почати реалізацію програми щодо "Нової Індустріалізації"

Програма "Нова Індустріалізація" спрямована на підтримку промисловості, яка дозволить забезпечити зростання виробництва та економічний розвиток України, збільшення зарплат та пенсій, стверджує кандидат в президенти від "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул.

"Щойно зустрівся з робітниками, з інженерами. Я прийшов переконувати, а вийшов від них сам переконаним. Люди чекають на зміни, вони хочуть миру та розвитку. Той заряд підтримки та оптимізму, який я отримую від людей, віри в те, що може бути інакше, додає мені й упевненості, й накладає особливу відповідальність. Тепер головне - проголосувати та захистити результати виборів", - сказав О. Вілкул під час зустрічі з колективом Запорізької ТЕС в Енергодарі Запорізької області.

Працівники підприємства стурбовані відсутністю підтримки галузі з боку держави. Зокрема, не приділяється увага модернізації підприємств та вирішенню екологічних проблем. А більшу частину податків та зборів, які сплачують підприємства, держава забирає, замість того, щоб вкладати їх в розвиток місцевих громад.

"Сьогодні необхідно займатися реконструкцією виробництв. Сьогодні треба займатися модернізацією енергетики, сьогодні треба займатися будівництвом нових об'єктів саме сфери енергетики. І ми сьогодні бачимо, що все це відображено в програмі Олександра Юрійовича", - сказав Сергій Шовгеля, директор Запорізької ТЕС.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ