Вибори

Володимир Зеленський підтримав Уляну Супрун

Кандидат у президенти Володимир Зеленський публічно підтримав в. о. міністра охорони здоров'я Уляну Супрун на зустрічі з керівництвом Європейської бізнес асоціації, Американської торговельної палати та Спілки українських підприємців (СУП), пише "112 Україна".

"Що стосується Супрун, ви знаєте. Я не глибоко в цьому питанні, але я розумію одне, що якщо в нашій країні з усіх реформ це одна з небагатьох, яка хоч якось тримається, то треба за таких людей триматися. Все, що я розумію. Це однозначно треба давати людям карт-бланш.  Я розумію, що це гостра тема, медицина пов'язана зі здоров'ям, зі смертністю і так далі, але це той рідкісний випадок, коли треба дати можливість", - заявив В.Зеленський.

До того ж, В.Зеленський зробив вельми неоднозначні заяви щодо впливу держави на ЗМІ, що можна трактувати як заклик запровадити цензуру у відповідь на критику чиновників та їхніх "реформ".

Він сказав, що держава "повинна контролювати інформаційну політику в країні". Не можна, щоб ту чи іншу людину цькували на телеканалах через особисті конфлікти, стверджує кандидат у президенти.

"Не можна, щоб людину можна було просто, через якісь свої справи в галузі медицини, не можна, щоб людину могли розтоптати на тому чи іншому каналі. Люди слухають, люди цьому довіряють і починають погано ставитися до її реформи, не розуміючи, що там відбувається, на якій стадії ця реформа. Коли все закінчиться, коли все вийде", - підкреслив він.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ