Вибори

Вілкул розповів про таємну поїздку до "ЛНР" і що думає про Порошенка і Зеленського

Кандидат у президенти від "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону описав маловідомий факт своєї біографії.

За його словами, в 2014 році він дізнався, що його друг з Кривого Рогу, підполковник Національної гвардії Олександр Піскун важко поранений в бою під Лисичанськом, пошкодив хребет і в несвідомому стані потрапив в полон. О.Піскуна показали по російському телебаченню як найвисокопоставленішого (на той момент) українського військовослужбовця, якого захопили в "ЛНР". Дізнавшись про це, О.Вілкул одразу вирішив їхати звільняти О.Піскуна.

"Ми взяли швидку допомогу, знайшли контакт в лікарні в Лисичанську і проїхали під обстрілом через всі блокпости, розповідаючи, що ми їдемо забирати породіллю і перевозити її в Сєвєродонецьк", - розповів нардеп від "Оппоблока" в інтерв'ю Д.Гордону, яке було опубліковане у суботу на YouTube-каналі "В гостях у Дмитра Гордона".

Незважаючи на всі ризики, операція вдалася. Потім вже з території, контрольованої Україною, пораненого доставили вертольотом в лікарню Дніпра. І це врятувало йому життя, додав О.Вілкул.

"Слава Богу, живий-здоровий. Було страшнувато, там все стріляло і вибухало. Але ми своїх не кидаємо", - підсумував політик.

Опозиціонер також відверто прокоментував передвиборну кампанію чинного Президента Петра Порошенка і свого земляка з Кривого Рогу Володимира Зеленського.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ