Вибори

Зеленський лідирує в рейтингу кандидатів у президенти, за ним йдуть Тимошенко і Порошенко - опитування "Українського соціологічного порталу"

Якби в найближчоїнеділї проходили вибори президента України, то 19% українців проголосували б за шоумена Володимира Зеленського, 14,5% - за лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко, 13,2% - за чинного президента Петра Порошенка.

Згідно з даними опитування, проведеного "Українським соціологічним порталом" з 7 по 13 березня і презентованого на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна", лідера "Громадянської позиції" Анатолія Гриценка готові підтримати 8,1% українців, кандидата від "Опозиційної платформи - за життя" Юрія Бойка - 6,9%, лідера Радикальної партії Олега Ляшка - 4,1%.

Серед тих, хто визначився зі своїм вибором і має намір прийти голосувати, за В.Зеленського готові голосувати 24,9% опитаних, за Ю.Тимошенко - 19%, за П.Порошенко - 17,3%, за А.Гриценко - 10, 6%, за Ю.Бойко - 9%, за О.Ляшко - 5,4%.

Опитування проводилося у всіх регіонах України, крім окупованого Криму і непідконтрольних територій Донецької і Луганської областей. Було опитано 2000 респондентів. Теоретична похибка дослідження не перевищує 2,2%.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ