Вибори

Перевірка на поліграфі: Богомолець - не технічний кандидат

Поліграф визначив правдивими заяви кандидата у президенти Ольги Богомолець про те, що вона не є технічним кандидатом та про те, що на її кампанію не давав гроші жоден з олігархів, свідчать результати проекту "Іспит гідності", які оприлюднено у соцмережі Facebook у четвер.

"Я не отримую коштів від олігархів, я ніколи не брала участь у розкраданні державного майна, не наживалась на тендерах чи державних закупівлях, на українському народові, я не є технічним кандидатом чи маріонеткою олігархів, я служу народові України і я дуже щаслива, що сьогодні, в День добровольця, можу бути добровольцем, який старається вивести Україну на новий рівень політики", - підсумувала вона результати тестування.

Зазначається, що кандидат у президенти О.Богомолець під час перевірки на поліграфі у прямому ефірі відповіла "ні" також на питання, чи має вона відношення до розкрадання державних коштів та чи співпрацює вона із спецслужбами РФ. Поліграф підтвердив правдивість всіх її відповідей.

Також вона заявила, що внесок у 2,5 мільйони гривень для участі у президентських виборах — це особисті кошти її родини, і зазначила, що їй відомі джерела фінансування її президентської кампанії і кошти на неї не давав жоден з олігархів.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ