Вибори

Бойко заявив, що скасує медичну, освітню та пенсійну реформи в разі перемоги на виборах

Свою некомпетентність у вирішенні життєво важливих проблем людей, відсутність будь-яких позитивних зрушень в широко розрекламованих реформах і гучні корупційні скандали влада намагається закамуфлювати дискусіями про скандальний закон про мову, який лише ще більше вносить протистояння в суспільство і при цьому суперечить Конституції України, заявив народний депутат, засновник "Опозиційної платформи - За життя" Юрій Бойко.

"Влада узаконила платну медицину, але не сказала, де людям взяти на неї гроші. Тепер багато хто змушений відмовлятися від лікування, тому що просто не можуть собі це дозволити. Навіть звичайні ліки за останні роки подорожчали в рази. З урахуванням розмірів українських зарплат і пенсій - це знущання над людьми. Не можна називати реформами те, що робить життя людей нестерпним. Як, наприклад, пенсійна реформа, яка звелася до підвищення пенсійного віку, зниження коефіцієнта трудового стажу і копійчаним подачкам до пенсій, які за законом держава повинна індексувати на рівень інфляції щорічно", - сказав він журналістам в п'ятницю, повідомляється на сайті політсили.

При цьому Ю.Бойко додав, що освітня реформа привела до закриття шкіл, звільнення вчителів, зниження якості і доступності самої освіти.

"Чи буде ефективною дванадцятирічна середня освіта за спрощеною програмою? Навряд чи. Закон про освіту тільки посилив напругу з сусідами. Свої тотальні провали, свою некомпетентність і останні корупційні скандали - влада прикриває подібними законами про мову, які не просто ще більше розколюють суспільство, але і є антиконституційними по суті", - вважає народний депутат.

Ю.Бойко підкреслив, що в разі його перемоги на виборах всі ці реформи будуть скасовані, тому що, за його словами, "нічого доброго ні людям, ні країні вони не принесли".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ