Вибори

Кива: Влада продовжує розкрадання армії попри втрату Криму і Донбасу

Чинна влада в особі членів РНБО продовжує розкрадати армію і економіку, незважаючи на те, що такі дії попередників привели до втрати Криму і Донбасу, заявив лідер Соціалістичної партії України Ілля Кива.

"Ми втратили Донбас, тому, що на протязі на той момент 25-и років і уряди, і президенти, і всі скликання Верховної Ради займалися знищенням економіки і оборонно-промислового комплексу України. І це дозволило противнику зрозуміти, що під час нападу їх втрати будуть мінімальними. Вони напали і окупували нашу територію ... Поки влада грабує і краде, в країні нічого не зміниться", - сказав він в ефірі телеканалу "112", повідомляє прес-служба СПУ у вівторок.

При цьому І.Кива зазначив, що зі зміною влади в результаті Революції гідності і початком війни, розкрадання оборонних коштів не припинилося.

"І після Януковича армію розкрадають з таким завзяттям і таким націоналізмом і патріотизмом, чистою українською мовою. Але не мова визначає патріотизм і любов до країни, а твої вчинки. Подивіться на цих людей з РНБО, які причетні до розкрадання "Укроборонпрому". Крим ми втратили, тому що влада нами маніпулює, підкидає теми мови, релігії, - все для того, щоб відвернути увагу від злодіянь", - підсумував І.Кива.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ