Вибори

До 12 березня мають бути створені дільничні виборчі комісії для проведення виборів президента України

До 12 березня включно окружні виборчі комісії мають створити дільничні виборчі комісії на звичайних і спеціальних виборчих дільницях для проведення виборів президента України 31 березня.

Як передбачено в календарному плані заходів із підготовки та проведення виборів, ЦВК до 12 березня також має створити виборчі комісії закордонних виборчих дільниць.

Дільничні комісії мають провести свої перші засідання не пізніше другого дня після дати прийняття рішення про їх створення.

До 14 березня включно Міністерство закордонних справ України має передати один примірник попереднього списку виборців на паперовому та електронному носіях комісіям на закордонних виборчих дільницях. Наступного дня цей список виборців має бути наданий для загального ознайомлення в приміщеннях відповідних комісій.

До 14 березня керівники відповідних установ, капітани суден, командири військових частин повинні подати до комісій спеціальних виборчих дільниць відомості для складання списків виборців. До 15 березня включно комісії спецдільниць мають скласти свої списки виборців.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ