Вибори

Гриценко обговорив із представниками місії БДІПЛ ОБСЄ проблеми виборчого процесу

Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко обговорив з представниками спостережної місії БДІПЛ ОБСЄ "проблеми довіри до виборчого процесу, що підривають його легітимність".

"Зустрівся зі спостережною місією БДІПЛ ОБСЄ. Обговорили проблеми довіри до виборчого процесу, що підривають його легітимність, – йдеться і про адміністративний ресурс, використання правоохоронних органів у політичних цілях, підкуп виборців через так звані «сітки», ну й звичайно - формальну легалізацію підкупу рішеннями ЦВК і Верховного Суду. Здавалося, що ці проблеми мали б залишитися анахронізмом після 2014 року, але брудні технології, навпаки, отримали апгрейд з боку діючої влади", - повідомив він на своїй сторінці в Facebook у четвер.

При цьому А.Гриценко зазначив, що ставши президентом, він гарантуватиме створення всіх умов, "щоб вибори перестали бути змаганням брудних грошей і технологій".

"Серед найперших пріоритетів буде: незалежність та невтручання у виборчий процес усіх без виключення правоохоронних органів, незалежність та деполітизація ЦВК, нове виборче законодавство", - додав політик.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ