Вибори

На сьогодні шість партій підкуповують виборців "добрими справами" - КВУ

Громадська організація "Комітет виборців України" зазначає, що на сьогодні шість політичних партій надають виборцям різні подарунки та послуги.

"За даними спостереження Комітету виборців України, ми зазначаємо, що на сьогодні шість політичних партій підкуповують виборців "добрими справами", - сказав генеральний директор КВУ Олексій Кошель на прес-конференції в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" в четвер у Києві.

За його словами, тільки за лютий організація зафіксувала понад 70 фактів використання партіями, депутатами від цих партій різних рівнів таких способів, як надання виборцям подарунків, послуг, проведення ремонтних робіт із благоустрою.

О.Кошель зазначив, що серед таких партій: "УКРОП", Радикальна партія Олега Ляшка, ВО "Батьківщина", "Блок Петра Порошенка "Солідарність", "Опозиційний блок", "За життя".

Серед кандидатів у президенти найпомітнішу агітаційну кампанію проводять нинішній глава держави Петро Порошенко і лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко. Також майже в усіх областях помітна президентська агітаційна кампанія лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка, Олега Ляшка, шоумена Володимира Зеленського та мера Львова, лідера партії "Самопоміч" Андрія Садового.

Водночас, згідно з моніторингом КВУ, 14 кандидатів у президенти взагалі не проводять передвиборчої кампанії.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ