Вибори

Суд 7 березня розгляне позов Гриценка до Порошенка про порушення під час ведення передвиборчої агітації

Шостий апеляційний адміністративний суд призначив на 7 березня розгляд позову кандидата в президенти України Анатолія Гриценка до нинішнього глави держави, кандидата в президенти Петра Порошенка про порушення під час ведення передвиборчої агітації.

Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" представник А.Гриценка в ЦВК Руслан Чорнолуцький, він просить суд визнати передвиборною агітацією інформацію у вигляді 74 фотографій про робочу поїздку П.Порошенка 2 березня до Одеської області, розміщену на офіційному сайті президента.

А.Гриценко просить суд зобов'язати П.Порошенка оплатити цю передвиборчу, на його думку, агітацію з його виборчого фонду та утриматися від використання для цих цілей бюджетних коштів.

Крім того, А.Гриценко подав до цього суду ще два аналогічні позови, які стосуються розміщеного відеозапису з робочої поїздки П.Порошенка 1 березня у Донецьку область під назвою "Глава держави: Є факти – до в’язниці. Немає фактів - припиніть розгойдувати ситуацію" і фоторепортажу про цю саму поїздку в кількості 56 фотографій.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ