Вибори
14:40 05.03.2019

Комітет зі свободи слова має розглянути заборону до показу на UA:Перший ролика Бойка – нардеп від "Опозиційної платформи – За життя"

2 хв читати
Комітет зі свободи слова має розглянути заборону до показу на UA:Перший ролика Бойка – нардеп від "Опозиційної платформи – За життя"

Комітет з питань свободи слова має негайно розглянути заборону до показу на UA:Перший рекламного ролика кандидата у президенти Юрія Бойка, вважає народний депутат від "Опозиційної платформи – За життя", член парламентського Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики Юрій Павленко.

"Я вимагаю негайно провести засідання парламентського Комітету з питань свободи слова, на яке запросити Голову правління Національної суспільної телерадіокомпанії Зураба Аласанію, щоб почути, що сталося зі свободою слова на окремо взятому каналі напередодні президентських виборів", – сказав він, повідомляють у прес-службі політсили у вівторок.

Ю.Павленко підкреслив, що ситуація, коли відеоролик опозиційного кандидата в президенти забороняють до показу на UА:Перший через фразу: "Президент розбагатів в десятки разів, українські пенсіонери збідніли вдвічі", і при цьому пропонується дані фрази вирізати або замінити, – це не що інше, як пряма цензура з боку суспільного мовника.

"Мільйони українців вже бачили цей ролик на різних телеканалах. Суспільний мовник – єдиний телеканал, який без будь-яких на те підстав не розмістив в ефірі відеоролик. Порівняння декларацій президента України на початок 2018 і початок 2019 року демонструє, що його доходи збільшилися у 82 рази. Про те, що мінімальна пенсія зі 118 доларів в кінці 2013 року скоротилася до 60 доларів на початку 2019 року, знає вся країна. І знають самі пенсіонери, для яких це не просто слова, а шлях в злидні", – зазначив політик.

До того ж, Ю.Павленко підкреслив, що обов’язок кожного кандидата – говорити людям правду, а обов’язок телеканалів – надати відповідно до Закону про вибори президента ефірний час на рівних умовах усім кандидатам, щоб ті могли донести суспільству свої цілі та програму.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

Кабміну запропоновано визначити перелік критичних споживачів для невідключення від е/е та умови забезпечення їх ресурсом - радник прем'єра

Дружина нардепа Бойка зберігає рублі та золото в російському банку - декларація

Україна повернула під контроль "Вишки Бойка" біля берегів Криму - ГУР МО

Умань готується до V Cheese&Wine Festival

"Укрпошта" вийшла на показники не нижче 85-90% експортних та імпортних відправлень від довоєнного рівня - директор департаменту міжнародних операцій

"Укрпошта" у I кв. зафіксувала зростання кількості посилок з-за кордону

"Укрпошта" переведе всі процеси з митницею в електронний формат до середини року

Кабмін доручив робочій групі з питань санкційної політики повторно розглянути питання про позбавлення Бойка звання "Герой України" - Шмигаль

Якщо з графіками відключення світла нам жити весь ОЗП, то принаймні треба зробити максимально комфортним існування в цих умовах - радник прем’єра Юрій Бойко

ОСР мають актуалізувати графіки відключень споживачів для більш прогнозованого енергопостачання - радник прем'єра

ОСТАННЄ

"Слуга народу" висунула мера Золотоноші Войцехівського кандидатом на довибори в Раду в Черкаській області

Суд скасував постанову ОВК №87 про визнання виборів недійсними ще на одній дільниці - "Опора"

Суд визнав незаконним перерахунок голосів на двох дільницях на 87 окрузі в Прикарпатті - Шевченко

"Слуга народу" закликає правоохоронців дати оцінку порушенням на 87 окрузі в Прикарпатті

"ОПОРА" вимагає розслідувати можливі фальсифікації на 87 окрузі у Прикарпатті

На окрузі №87 в Івано-Франківській області на довиборах до парламенту переміг Вірастюк

На Прикарпатті планують перерахувати голоси ще на 16 дільницях - Вірастюк

Депутати "Слуги народу" заявили про фальсифікацію на одній з виборчих дільниць на Прикарпатті

Арахамія припустив, що результат довиборів у ОВК №48 буде оголошено в ніч на п'ятницю

На окрузі №87 в Івано-Франківській області мінували одну з виборчих дільниць

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА