Вибори

Біля офісу Зеленського невідомі встановили обладнання для прослуховування – МВС

Поліція Києва перевіряє інформацію про встановлення невідомого технічного обладнання біля офісу кандидата в президенти України Володимира Зеленського на вул. Білоруській в столиці.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, охоронець кандидата в президенти розповів, що на даху житлового будинку невідомі особи встановлювали підозрілі предмети. "Співробітники вибухотехнічної служби перевірили ці предмети, небезпеки для життя людей вони не становлять", - ідеться в повідомленні, розміщеному на сайті Київської поліції.

Слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції здійснює огляд місця події та вилучає обладнання. Інформацію про знахідку передано до органів прокуратури та Служби безпеки України, зареєстровано в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень райуправління поліції.

У свою чергу міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков уточнив, що знайдене обладнання є апаратурою для прослуховування.

"Поліція Києва виявила під офісом кандидата в президенти Зеленського елементи апаратури прослуховування. Триває розслідування. Де межа між змаганням у боротьбі за посаду і злочином?" - написав міністр у своєму мікроблозі в соцмережі Twitter.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ