Вибори

Заліщук та Найєм заявили, що підтримають Гриценка

Народні депутати Світлана Заліщук та Мустафа Найєм, які нещодавно вийшли з фракції БПП, підтримають на президентських виборах Анатолія Гриценка як кандидата від єдиних демократичних сил, пише "Новое Время".

"Ми говорили з самого початку, що суспільству зараз потрібен єдиний кандидат від демократичних сил", – зазначила С.Заліщук.

За її словами, альтернативою статусу-кво, масштабним схемам підкупу голосів, розкраданню оборонної сфери, на зміну імітації антикорупційних реформ тощо має стати єдиний кандидат у президенти і єдина платформа демократичних сил на парламентських виборах. 

Як зауважив М.Найєм, він ще раніше закликав до об'єднання трьох кандидатів – А.Садового, А.Гриценка і С.Вакарчука. На його думку, С.Вакарчук наразі має "сказати своє слово" з приводу такого кандидата.

"Зараз ми отримали такого кандидата, і я буду щиро радий з ним працювати. Якщо вони вирішили, що це пан А.Гриценко, добре, це буде пан А.Гриценко", – зазначив М.Найєм.

Нардеп також наголосив, що буде працювати з А.Гриценком "без жодних забов'язань", про що вже проінформувал самого кандидата.

"Я не хочу зараз торгувати місцями в його списку, майбутнім після виборів. Що буде, то і буде. Зараз питання в іншому, що пан А.Гриценко може стати альтернативою", – зауважив він.

За його словами, А.Гриценко може стати кандидатом для тих людей, які розчарувалися у П.Порошенко, і які не хочуть підтримувати кандидата Ігоря Коломойського В.Зеленського або Ю.Тимошенко.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ