Вибори

Богомолець зареєструвала проект постанови, що запроваджує мораторій на премії для чиновників державного сектору

Кандидат у президенти України Ольга Богомолець зареєструвала новий проект постанови №10114, який стосується мораторію на премії для чиновників державного сектору.

"Поки на сході країни іде війна та помирають люди, чиновники жирують за народні гроші.  Якщо "коболевщина" в Україні не припиниться, то рано чи пізно вона призведе до нової "коліївщини". Це несправедливо, коли місячна премія високопосадовців дорівнює пенсії або зарплаті звичайного українця за декілька років", - вважає О.Богомолець, повідомляють у її прес-службі.

Вона нагадала, що керівник ДП "ПРОЗОРРО" отримав квартальну премію на суму понад 870 тисяч гривень, а голова правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв отримав $ 7,9 млн в якості премії за перемогу в Стокгольмському арбітражі над "Газпромом". У той час, коли зарплата медсестри в країні становити 3 тисячі гривень.

"Ця несправедливість має бути зупинена, тому ми вимагаємо мораторію на премії для чиновників державного сектору! Будемо боротися, щоб постанова була підтримана парламентом", - зазначила кандидат у президенти.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ