Вибори

Гриценко: Порошенко має сісти за грати за мародерство

Президент України Петро Порошенко та інші фігуранти корупційної схеми з постачанням контрабандних запчастин на заводи концерну "Укроборонпром" мають отримати по життєві строки без права амністії та з конфіскацією майна, заявив кандидат у президенти та лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко.

"Не тільки ті прізвища, які були, але і ключовий бізнес-партнер на прізвище Петро Олексійович Порошенко. Я знаю, що він зараз нас слухає. Якби прийшов сюди, я сказав би в очі: "Петро Олексійович Порошенко, ви сядете за те, що вийшли за межу закону, за мародерство", - наголосив А.Гриценко в ефірі програми "Право на владу" в четвер ввечері.

На його думку, мародерство під час війни має жорстко каратися притягненням до відповідальності та пожиттєвою тюрмою без права амністії з конфіскацією майна.

"Вкрали хто? Гладковський-Свинарчук зі своїм сином-мажором і ота вся свора. Хтось може уявити, що президент цього не знав? Ніхто. Значить в "теме и в доле". Хтось може сподіватися, що генеральний прокурор, кум президента, притягне їх до відповідальності?", - заявив політик.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ