Вибори

Ведуча "Права на владу" пояснила, що главу фракції БПП не пустили в ефір, оскільки він призначений для кандидатів в президенти

Голова фракції "Блок Петра Порошенка" Артур Герасимов не був пропущений в студію для участі в ефірі ток-шоу "Право на владу", оскільки він призначений для кандидатів в президенти і на нього був запрошений, в тому числі, чинний президент Петро Порошенко, пояснила ведуча програми Наталія Мосійчук.

"Ми сказали, що це суперечить нашій редакційній політиці. Якщо Артур Герасимов буде кандидатом в президенти України, то, будь ласка, ефір його, і він матиме право на слово в нашому ток-шоу. Це комерційний канал і тут працюють журналісти, у яких є редакційна політика. Ми вас не кликали, у нас кандидатський ефір, і ми говорили про це. Ми хочемо бачити тут кандидатів в президенти України", - сказав вона в ефірі, коментуючи виниклу конфліктну ситуацію.

Н.Мосійчук також заявила, що в Україні є свобода слова, але на неї "зараз дуже підступно зазіхають". "Тому ми дуже просимо бути обережними з журналістами, мас-медіа та свободою слова, і не повторювати помилок своїх попередників", - сказала вона.

Інший ведучий "Права на владу" Сергій Іванов зазначив, що П.Порошенко, як кандидат в президенти України, був офіційно запрошений на програму поряд з іншими учасниками президентської кампанії.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ