Вибори

ЦВК зареєструвала ще 42 офіційних спостерігача від міжнародних організацій та іноземних держав

На засіданні Центральної виборчої комісії, яке провела голова Комісії Тетяна Сліпачук, зареєстрували 42 офіційних спостерігачів від міжнародних організацій та іноземних держав на чергових виборах президента України, які відбудуться 31 березня 2019 року.

"26 (спостерігачів – ред. ІФ) – від Світового Конґресу Українців, 15 – від Міжнародного Республіканського Інституту (МРІ), 1 – від Республіки Молдова", - повідомили у прес-службі ЦВК у Фейсбук.

Таким чином, станом на 28 лютого 2019 року Комісія вже зареєструвала 399 офіційних спостерігачів від міжнародних організацій та іноземних держав на президентських виборах.

Окрім того, Комісія затвердила єдині кошториси видатків окружних виборчих комісій з виборів президента України 10 територіальних виборчих округів для підготовки та проведення чергових виборів на загальну суму 54 млн 6 тис. 776 гривень.

"Станом на 28 лютого 2019 року Комісія затвердила єдині кошториси видатків ОВК з виборів Президента України 155 територіальних виборчих округів для підготовки та проведення чергових виборів президента України", - додали у ЦВК.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ