Вибори

Тимошенко ініціює створення ТСК ВР із вивчення матеріалів журналістського розслідування про зловживання під час закупівель в армії

Лідер партії "ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко збирає підписи під проектом постанови про створення тимчасової слідчої комісії (ТСК) із розслідування зловживань під час закупівель в оборонній сфері.

"Ми наразі розпочнемо збір підписів, по-перше, під проектом постанови про створення тимчасової слідчої комісії щодо корупції президента на постачання всього необхідного нашій армії. А також ми розпочинаємо поіменний збір підписів народних депутатів Верховної Ради під проектом постанови про початок процедури імпічменту президента України Петра Порошенка", - сказала Ю.Тимошенко журналістам у кулуарах парламенту у вівторок.

Політик пояснила, що нині в Україні немає закону про імпічмент, проте положень Конституції України досить для того, щоб реалізувати процедуру імпічменту.

Ю.Тимошенко додала, що проект постанови про створення ТСК зареєструє у вівторок або середу.

На думку лідера "Батьківщини", оприлюднені журналістами дані про зловживання під час закупівель запчастин із РФ для української військової техніки - це "верхівка айсберга". Ю.Тимошенко також заявила, що в зоні уваги ТСК мають бути не лише факти, оприлюднені в журналістському розслідуванні, а й інші зловживання під час закупівель в армії.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ