Вибори

Зеленський обговорив із послом Франції двосторонню співпрацю між країнами, велику увагу приділили питанню звільнення окупованих територій

Кандидат у президенти Володимир Зеленський провів зустріч із послом Франції в Україні Ізабель Дюмон та першим радником посольства Франції Крістофом ле Ріголером, під час якої сторони обговорили двосторонню співпрацю між країнами, а також окреслили перші кроки шоумена на посаді президента.

"Серед своїх ключових завдань Зеленський назвав: встановлення європейських стандартів життя у країні; забезпечення стабільної роботи демократичних інститутів; подолання корупції. Велику увагу приділили питанню звільнення окупованих територій, зокрема продовженню співпраці у Нормандському форматі", - йдеться у повідомленні на сторінці команди В.Зеленського у Facebook у вівторок.

У прес-службі кандидата зазначили, що І.Дюмон дуже приємно наголосила на важливості зусиль України в боротьбі з корупцією, адже від цього явища страждають і платники податків у ЄС, оскільки Україні надається фінансова допомога з боку Євросоюзу та міжнародних організацій.

При цьому В.Зеленський зазначив, що існує загроза можливого спотворення результатів виборів в Україні.

"Посол Франції наголосила на важливості забезпечення чесного та демократичного волевиявлення і запевнила, що Франція делегуватиме своїх спостерігачів на вибори Президента України 31 березня 2019 року", - повідомили у прес-службі шоумена.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ