Вибори

Тимошенко вимагає звіту силовиків щодо фальсифікації виборів Порошенком

Силовики мають прозвітувати про хід розслідування справ щодо підкупу виборців чинним Президентом Петром Порошенком, вважає лідерка партії "Батьківщина", кандидат у президенти Юлія Тимошенко.

"Вся країна – кожна людина в країні – знає, хто купує голоси. Це Петро Порошенко – чинний президент. Принижуючи демократію, нашу європейську інтеграцію, жертви, принесені на фронті і на Майдані Гідності, Порошенко сьогодні скуповує голоси масово. Край цьому буде покладено і вам нічого не допоможе", – заявила вона під час засідання Погоджувальної ради лідерів фракцій та комітетів парламенту, повідомляють у прес-службі партії.

Ю.Тимошенко сказала, що, об’їхавши із передвиборним турне мало не всю країну, може із впевненістю стверджувати – "ніхто не збирається голосувати за чинного президента", саме тому Банкова нині організовує масштабний підкуп.

"Спочатку довели країну до крайнього ступеню зубожіння, а тепер роздають їм цю жебрацьку 1000 гривень і вимагають голос за Порошенка. Це що – інтеграція в ЄС та НАТО? Це просто країну топчуть. І всі люди знають, що роздається тисяча і називають її "Петрова тисяча". Що ви робите із країною?", – обурилася політик.

Кандидат у президенти закликала міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та силовиків прозвітувати про хід розслідування справ щодо підкупу виборців нинішнім президентом.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ