Вибори

Аваков укотре заявив про неупереджене ставлення до кандидатів у президенти

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заперечує наявність у нього якоїсь політичної ангажованості на майбутніх президентських виборах.

"Багато разів уже говорив і ще раз повторюся. Я не є політично ангажованим жодним із нинішніх кандидатів у президенти, попри те, що з багатьма з них мене пов'язує тривале знайомство", - сказав він на брифінгу в понеділок у Києві, коментуючи інформацію про те, що у нього можуть бути деякі союзи в певними політиками.

А.Аваков додав, що кандидат від його партії не бере участі в цих передвиборних перегонах. "Це дає мені прекрасну можливість бути арбітром у цьому процесі. І це багатьом не подобається, тому так чи інакше кандидати намагаються нівелювати наші зусилля (МВС - ІФ) обвинуваченнями в ангажованості та/або упередженості", - наголосив міністр.

Він додав: "Запевняю вас, що для мене найвищою цінністю і нагородою буде те, що виборчий процес пройде успішно. Я називаю успішним, коли обраний президент буде легітимним, незалежно від наших симпатій, коли цей вибір прийме більшість населення країни".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ