Вибори

Вілкул обіцяє за два роки створити 300 тисяч робочих місць у легкій промисловості

Нардеп, кандидат у президенти від "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул у разі перемоги на виборах обіцяє за два роки створити 300 тисяч робочих місць у легкій промисловості.

"У нас талановиті, працьовиті люди. І не всі підприємства ще зруйновані. У нас величезний потенціал розвитку країни, просто ця влада вміє тільки руйнувати і красти", - сказав він під час відвідування виробництва "Дніпрошкіргалантерея" в місті Дніпро, повідомляють у прес-службі політика.

О.Вілкул вважає, що чинна влада не тільки не допомагає, але і заважає працювати легкій промисловості. Причина - тиск перевіряючих органів, високі податки, корупція і відсутність ефективних програм державної підтримки, підкреслив нардеп.

"За останні п'ять років стало працювати дуже складно у зв'язку з такою ситуацією в країні. Останні два місяці митниця просто не дає продиху. Ми не просимо допомоги - ми справляємося самі, але хотілося б щоб просто не заважали. Дуже важко, дуже, виживати сьогодні", - сказала Вікторія Булах, директор ТОВ "Шкіргалантерея".

Відзначається, що О.Вілкул підготував пакет пропозицій щодо підтримки легкої промисловості. Він включає в себе зниження податкового тиску, державні закупівлі у вітчизняного товаровиробника, розвиток профільної освіти.

"Я підтримаю українську легку промисловість, і українці будуть одягатися в дешевий і якісний новий український одяг, а не в цей секонд-хенд, в який їх одягла чинна влада. І за перші два роки мінімум 300 тис людей, переважно, звичайно ж, жінки отримають хорошу високооплачувану роботу", - заявив кандидат.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ