Вибори

Тимошенко підтримує відмову МВС і Авакова "кришувати" порушення на виборах

Кандидат у президенти, лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко схвалює позицію Міністерства внутрішніх справ щодо боротьби з фальсифікаціями на виборах.

"Я рада тому, що вперше в історії політичних виборів міністр внутрішніх справ не прикриватиме фальсифікації і підкуп, що будуть здійснюватися чинним президентом. Завжди Міністерство внутрішніх справ "кришувало" такі речі", - сказала вона на прес-конференції у п'ятницю в Києві, відповідаючи на запитання журналістів.

Ю.Тимошенко додала: "Сьогодні я точно знаю, що через сформовані політичні обставини, політичні відносини, я вірю в те, що Міністерство внутрішніх справ і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков будуть абсолютно віддано працювати для того, щоб фальсифікації і підкуп не відбулися, і щоб взагалі країна бачила, що відбувається за лаштунками президентських виборів".

Політик заявила, що вітає таку позицію глави МВС А.Авакова.

Водночас, відповідаючи на запитання про неформальні зустрічі з міністром, вона зазначила, що всі її зустрічі з А. Аваковим останнім часом були присвячені поданню нею заяв про порушення під час виборів.

Президентські вибори в Україні відбудуться 31 березня.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ