Вибори

Гриценко засудив зв’язки СБУ з організацією С14

Кандидат в президенти, лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко засудив зв'язки Служби безпеки України з радикальною організацією С14.

"Керівництво СБУ повністю пішло в рознос - за межі Закону і людської моралі. Порошенко не зупиняє - він керує, через начальника особистої охорони генерала Федорова. Я вже дав покази в Нацполіції та всіх публічно попередив: Авакова - щоб перекрив кордон і не випустив злочинців з України, зарубіжних послів - щоб не впустили їх до себе, Порошенка і генералів - про відповідальність перед Законом. Генерали Юрій Федоров, Віктор Кононенко, Олександр Довженко - вони провокують насилля у країні - запам’ятайте ці прізвища!", - написав А.Гриценко на своїй сторінці в Facebook.

Він додав, що перевірив інформацію про зв’язки СБУ з С14 і вона виявилась правдивою.

"Перевірив через чесних офіцерів СБУ – правда", - сказав політик.

Як повідомлялося, 28 листопада 2018 року в Одесі група невідомих здійснила напад на А.Гриценка та партійців "Громадянської позиції". Троє отримали струс мозку. Кандидат у президенти звинуватив у цьому Петра Порошенка, керівника його особистої охорони генерал-майора Юрія Федорова, заступника голови СБУ генерал-лейтенанта Віктора Кононенка та керівника СБУ в Одесі генерал-майора Олександра Довженка.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ