Вибори

Зеленський сказав, що не для того йде в президенти, аби повертати ПриватБанк Коломойському – Данилюк

Шоумен, кандидат у президенти Володимир Зеленський запевняє, що не повертатиме "ПриватБанк" олігарху Ігорю Коломойському у разі своєї перемоги на виборах, розповів екс-міністр фінансів Олександр Данилюк за підсумками своєї зустрічі з шоуменом.

"Разом з Айварасом (екс-міністром економічного розвитку і торгівлі України Айварасом Абромавичусом – ІФ) провів змістовну дискусію з кандидатом в президенти Володимиром Зеленським. Звичайно ініціював і питання націоналізації ПриватБанку і зв`язків з Коломойським. Отримав відповідь, що не для того іде в Президенти, аби повертати Приватбанк", - написав він на своїй сторінці у Facebook в середу.

При цьому колишній міністр фінансів висловив сподівання, що В.Зеленський відповів щиро.

"Сподіваюсь, це була щира відповідь. Зараз стільки серйозних викликів і можливостей, буде просто тупо і безвідповідально проміняти їх "на ковріжки". Тих, хто це робить, і так достатньо...", - вважає О.Данилюк.

Окрім того, за його словами, також на зустрічі йшлося про завершення війни на Донбасі, роботу з західними партнерами, ліквідацію впливу олігархату та оновлення державного апарату. Зокрема, він порадив: ліквідувати СБУ й переформувати її в контррозвідку; реформувати прокуратуру; створити Службу фінансових розслідувань; змінити модель державної служби.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ