Вибори

Гриценко про виклик у ТСК: Не витрачатиму час на підтанцовку Порошенка

Лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко готовий надати Тимчасовій слідчій комісії (ТСК) Верховної Ради щодо фактів розкрадання в Збройних силах України письмові відповіді на всі питання, які її цікавлять.

"Я надіслав листа голові ТСК пану Виннику. Я не братиму участь в брудних виставах, на які перетворюються засідання ТСК. З повагою до парламенту як важливого державного інституту я надам оперативно відповіді на питання, які цікавлять комісію. Я запропонував направити їх у письмовій формі. Відповіді у письмовій формі будуть вичерпними", - заявив А.Гриценко під час прес-конференції у Тернополі, відповідаючи на питання, чи піде він на засідання ТСК, 20 лютого.

Він назвав створення ТСК ігрищами, спрямованими виключно на його дискредитацію. Кандидат нагадав, що подібні звинувачення вперше з’явились напередодні виборів у 2014 році, а відновились вже зараз.

Політик також нагадав, що у період між виборами його  жодного разу не викликали на допит та не відкрили жодної кримінальної справи.

"Я терпів все це, а потім пішов в суд та виграв його. Суд сказав, що всі ті звинувачення неправдиві, а суд вимагає спростування. Є судове рішення, яке говорить, що все це брехня, але вони все одно це поширюють. Завтра я працюю в Чернівцях, тому краще поспілкуюсь із людьми, ніж буду витрачати час на підтанцовку Порошенка", - підкреслив кандидат у президенти.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ