Вибори

Ю.Бойко очолив рівень підтримки кандидатів у президенти серед виборців Донецької області - опитування

Якби президентські вибори відбулися в найближчу неділю, 30,9% виборців Донецької області з тих, хто вже визначився і будуть голосувати, віддали б свій голос за представника "Опозиційної платформи - За життя" Юрія Бойка, свідчать результати дослідження соціологічної компанії Seetarget.

Друге місце в опитуванні зайняв Володимир Зеленський з 27,9%. Третє - чинний Президент Петро Порошенко, за нього готові віддати голоси 15,5% виборців Донеччини. Четверте місце утримує Юлія Тимошенко, у неї 5,9%, а п'яте Анатолій Гриценко - 4,5%.

Окремо було проведено опитування серед жителів Маріуполя. Серед кандидатів в президенти виборці, які вже визначилися і будуть голосувати, перше місце віддали Ю.Бойко - 32,7%. За ним слідують В.Зеленський з 16,1% і О.Ляшко з 9,2%. На четвертому місці Ю.Тимошенко - 7,4%, на п'ятому А.Гриценко - 6,7%.

Опитування проводилося методом індивідуального інтерв'ю за місцем проживання респондентів з 2 по 10 лютого 2019 року. Всього в Донецькій області опитано 807 респондентів, в Маріуполі - 805, у віці 18 років і старше. Статистична похибка не перевищує 3,5%.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ