Вибори

Богомолець: Американські партнери готові підтримувати українські жіночі рухи

Американські політичні діячі готові підтримувати жіночі рухи в Україні, зокрема, йдеться й про Асамблею українських матерів, повідомила кандидат у президенти Ольга Богомолець.

"Вірю, що за такої підтримки ми зможемо піднести жіночі рухи в Україні на новий рівень і збалансуємо агресивну політику чоловіків, додавши до неї більше добра, справедливості, терпимості та миру", - написала О.Богомолець у Фейсбук в четвер.

Кандидат у президенти зазначила, що відповідну готовність здійснювати підтримку під час зустрічей висловили, зокрема, член ради директорів Інституту Миру, колишня помічниця Буша-молодшого та заступниця радника з питань нацбезпеки Джуді Енслі, професор публічної політики, колишній посол США в економічній і соціальній раді ООН Сара Мендельсон та інші представники американського істеблішменту.

Зазначається, що нині О.Богомолець перебуває із робочою поїздкою у США. Раніше вона обговорювала з американськими політичними діячами координацію зусиль у таких напрямках, як продовження і посилення санкцій проти Росії, подолання корупції в оборонній сфері, а також збереження та розвиток людського потенціалу в Україні.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ