Вибори

Гриценко представив свого кандидата на пост голови Нацбанку

Лідер партії "Громадянська позиція", кандидат у президенти Анатолій Гриценко представив свого кандидата на пост голови Національного банку України, ним є Олександр Савченко.

"Професіонал: доктор економічних наук, професор, автор багатьох монографій і наукових праць у сфері економіки, фінансів і банківської справи; ректор Міжнародного інституту бізнесу. Добрі менеджерські якості та досвід практичної роботи як у державному секторі - заступник голови Нацбанку, заступник міністра фінансів, так і в приватному секторі, в тому числі головою банку", - повідомив політик на своїй сторінці в Facebook у понеділок.

Окрім того, А.Гриценко зазначив, що О.Савченко працював виконавчим директором ЄБРР, викладав і проводив дослідження в Гарварді і в Лондонській школі економіки.

"Зможе у співпраці з Урядом забезпечити стабільність гривні, створити сприятливі умови для кредитування банками національної економіки. Вичистить Нацбанк і банківський сектор країни від корупціонерів і корупційних схем, забезпечить дотримання банками ключових параметрів надійності та прозорості. Людина твердих принципів, вміє сказати "ні" - після обрання президентом Януковича написав заяву і одразу покинув Мінфін", - додав лідер "Громадянської позиції".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ