Вибори

Партія "Сила людей" офіційно закликає Гнапа зняти свою кандидатуру з виборів президента

Партія "Сила людей" вимагає від свого висуванця Дмитра Гнапа зняти свою кандидатуру з президентських виборів і повернути гроші, повідомляється на сторінці партії в Facebook в п'ятницю.

"Політична рада партії "Сила Людей" вирішила:

1. Публічно звернутися до Дмитра Гнапа з вимогою відкликати свою заяву про згоду балотуватися кандидатом на пост Президента України від ПП "Сила Людей" для демонстрації політичної зрілості і відповідальності, а також забезпечення повернення грошей застави на рахунок партії.

2. У разі відмови Дмитра Гнапа, негайно скликати Всеукраїнський З'їзд з цього питання.

3. Після повернення грошей на рахунки партії забезпечити повернення грошей кожному за особистою заявою, а залишок грошей використати на проведення передвиборної кампанії до Верховної Ради України", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у четвер, 7 лютого, журналістка "Слідства.Інфо" Ганна Бабинець на своїй сторінці в Facebook повідомила, що колишній журналіст-розслідувач, кандидат в президенти Д.Гнап у 2015 році не передав обіцяну премію "Слідства.Інфо" на потреби армії, перерахувавши її на свій банківський рахунок. Йдеться про суму 9 тис. євро, частина премії, яку отримала програма "Слідство.Інфо".

Після цієї інформації народні депутати від "Сили людей" Остап Єднак і Наталія Веселова оприлюднили відеозвернення, де назвали ситуацію навколо Д.Гнапа "неприйнятною" і закликали його зняти свою кандидатуру з виборів.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ