Вибори

Кандидати в президенти сплатили заставу понад 100 млн грн, і це є добре для наповнення держбюджету – нардеп від "БПП"

Загалом усі кандидати в президенти України сплатили заставу понад 100 мільйонів гривень, що є добре для державного бюджету, сказав заступник голови фракції партії "Блок Петра Порошенка" Олексій Гончаренко.

"Вони сплатили в державний бюджет більше 105 млн грн застави. І це досить непогано. Хай ці кандидати поділяться з державою, бо зазвичай вони робили навпаки!", – зазначив він у кулуарах ВР у п’ятницю, повідомляють у пресс-службі "БПП".

О.Гончаренко нагадав, що ЦВК вже зареєструвала 42 кандидатів на посаду президента України й зауважив, що на виборах у людей буде великий вибір і, швидше за все, буде другий тур.

"Все одно люди будуть робити вибір між двома кандидатами у другому турі. Хтось є технічний, хтось із кандидатів просто хоче "засвітитися" перед парламентськими виборами. Насправді ми розуміємо, що реальна кількість претендентів є невеликою", – сказав нардеп.

За його словами, через те, що багато кандидатів у президенти є діючими депутатами, парламент повернеться до нормальної роботи тільки після виборів.

"Про які важливі закони може йти мова? Серед депутатів багато кандидатів в Президенти. І тут їм не до важливих законів, тільки вибори. Тому, повернемось до нормальної роботи після президентських виборів", – відзначив О.Гончаренко.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ