Вибори

Програма Порошенка: Зміцнення ЗСУ залишиться пріоритетом у найближчі 5 років

Зміцнення Збройних сил України та їх модернізація залишаться пріоритетом для влади в найближчі п'ять років, йдеться в передвиборчій програмі кандидата в президенти України, нинішнього глави держави Петра Порошенка.

"Ми відродили армію, яка зупинила російського агресора і стримує його. Зміцнення Збройних сил, їх модернізація та оснащення новітніми зразками зброї та військової техніки залишиться нашим безумовним пріоритетом. Це, серед іншого, дає поштовх нашій науці і промисловості", - йдеться в програмі П.Порошенка, оприлюдненій у п'ятницю на сайті Центральної виборчої комісії.

У планах кандидата в президенти завершити створення щільної системи протиповітряної оборони. "Ми завершимо створення щільної системи протиракетної та протиповітряної оборони. На часі - докорінна модернізація українського флоту і повітряних сил", - йдеться в програмі.

У програмі П.Порошенка є й такі пункти, як підвищення рівня соціального забезпечення українських військовослужбовців, розширення підтримки родин учасників бойових дій.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ