Вибори

Гриценко зустрівся з послами скандинавських і балтійських країн

Лідер партії "Громадянська позиція", кандидат у президенти Анатолій Гриценко провів зустріч із послами скандинавських і балтійських країн.

"Зустрівся з послами скандинавських і балтійських країн. Щира відверта розмова з нашими партнерами. Поінформував дипломатів про пріоритети міжнародної політики нашої команди, бачення спільної відповідальності щодо зупинення російської агресії", - повідомив політик на своїй сторінці у Facebook у четвер.

Також А.Гриценко представив дипломатам перші кроки, які він зробить у разі своєї перемоги на виборах для знищення корупції й презентував своє бачення кадрової політики.

"Представив перші кроки, які зроблю як президент для знищення корупції: саме воля глави держави спроможна подолати цю головну хворобу країни. Презентував бачення кадрової політики - готовий підтримувати молодих професійних людей на ключові посади. Важливо, що країна ще до виборів знатиме мою команду і кандидатів на ключові позиції, за призначення яких відповідає президент. Сюрпризів від мене не буде - прогнозованість, прозорість і відповідальність", - розповів кандидат.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ