Вибори

Голова ЦВК Сліпачук зустрілася з очільником спостережної місії ОБСЄ/БДІПЛ Тейлером

У Центральній виборчій комісії відбулася зустріч з главою місії Бюро демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ послом Пітером Тейлером та представниками місії, повідомляють на сторінці ЦВК у Facebook.

"Це, власне, найперша зустріч, яку ми проводимо в межах роботи місії. Можна вважати, що це стартова точка для нашої подальшої діяльності. До речі, в Україні вже тринадцятий раз запускається такий проект. І, враховуючи успішну роботу раніше, сподіваємося, що будемо продовжувати цю традицію", - сказав очільник місії у вітальному слові.

При цьому він зазначив, що всього під час виборчого процесу працюватимуть 92 спостерігачі ОБСЄ і близько 750 спостерігачів в день виборів. Головний ракурс моніторингу буде зосереджений на дотриманні міжнародних і українських стандартів. Окрім того, під час роботи буде підготовлено два великих звіти – один за кілька тижнів до дня виборів і один через 2 місяці після виборів.

На зустрічі були присутні голова комісії Тетяна Сліпачук, її заступник Євген Радченко, секретар комісії Наталія Бернацька і заступник керівника секретаріату Сергій Дубовик. 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ